AGENDA

  • SHARE:
  • Facebook
  • Digg
  • Tweet this
  • Google

8-10 juni:
Mary Jane Berlin, derde editie van de grootste cannabis beurs van Duitsland. Arena, Berlijn.

14 juni:
Seminar Medicinale cannabis, van wetenschap naar de praktijk‘ door Hidde Siers, Holiday Inn, Leiden. Kaarten €15 aan de deur of €12,50 in de voorverkoop.

17 juni:
Tiende editie van Cannabis Bevrijdingsdag, Flevopark, Amsterdam. 14.00 – 22.00 uur, gratis toegang. Organisatie: stichting VOC. Meehelpen als vrijwilliger? Klik hier!

25 juni:
Maandelijkse VOC vergadering, locatie nader bekend te maken. Vanaf 13.00 uur. Sympathisanten en geïnteresseerden altijd welkom! Contact: info@voc-nederland.org 

28 juni:
Seminar Medicinale cannabis, van wetenschap naar de praktijk‘ door Hidde Siers, Eenhoort, Amersfoort. Kaarten €15 aan de deur, of €12,50 in de voorverkoop.

8 juli:
Seminar Medicinale cannabis, van wetenschap naar de praktijk‘ door Hidde Siers, Schinvelder Hoeve, Schinveld. Kaarten €15 aan de deur, of €12,50 in de voorverkoop.

15 juli:
Seminar Medicinale cannabis, van wetenschap naar de praktijk‘ door Hidde Siers, MartiniPlaza, Groningen. Kaarten €15 aan de deur of €12,50 in de voorverkoop.

11 augustus:
Hanfparade, 22e editie van Duitslands grootste demonstratie voor legalisering van cannabis. Verzamelen om 12.00 uur op de Alexanderplatz, Berlijn, Duitsland.

14-16 september:
Expogrow Irun, cannabis beurs en conferentie in Baskenland, vlakbij de Franse grens. Ficoba, Irun, Euskadi.

4 oktober:
Seminar Medicinale cannabis, van wetenschap naar de praktijk‘ door Hidde Siers, Evoluon,  Eindhoven. Kaarten €15 aan de deur of €12,50 in de voorverkoop.

10 oktober
Seminar Medicinale cannabis, van wetenschap naar de praktijk‘ door Hidde Siers, Stadsschouwburg De Harmonie, Leeuwarden. Kaarten €15 aan de deur of €12,50 in de voorverkoop.

12-14 oktober:
Cultiva, elfde editie van de grootste cannabis beurs van Oostenrijk. Event Pyramid, Parkallee 2, 2334 Vösendorf, Wenen, Oostenrijk. VOC voorzitter Derrick Bergman is een van de sprekers dit jaar. 

26-28 oktober:
Canapa in Mostra, vijfde editie van deze Italiaanse cannabis beurs. Mostra d’Oltremare, Napels, Italië.

10-12 november 2018:
Cannafest, ‘9th International Trade Show of Cannabis and Medical Herbs’, PVA Expo Praha – Letňany, Praag, Tsjechië.

STEUN HET VOC
IN DE STRIJD
VOOR FATSOENLIJK
CANNABISBELEID

De VOC Blog

Welkom bij het VOC, dé koepel van alle organisaties en individuen in Nederland die gekant zijn tegen het verbod op cannabis. Repressie is dure en contraproductieve symboolpolitiek. Wereldwijd vindt het Nederlandse beleid van decriminalisering steeds meer weerklank. Het is tijd voor de volgende stap: cannabis uit de strafwet.