Help mee!

  • SHARE:
  • Facebook
  • Digg
  • Tweet this
  • Google

VOC_kaart_01_kleinHet VOC zorgt voor een stevig geluid tegen de afbraak van het cannabisbeleid en vóór legalisering. We doen een beroep op alle personen, bedrijven en organisaties in Nederland om ons te steunen.

> > > > > > > > > English: click here < < < < < < < <

Het VOC laat regelmatig van zich horen, met een gecoördineerde lobby richting politiek, media en publiek. Daarnaast organiseren we o.a. het Cannabis Tribunaal in Den Haag en Cannabis Bevrijdingsdag in Amsterdam. Voor al deze activiteiten is geld nodig.

Klik hier om direct te doneren met iDeal of acht andere betaalwijzen

Beeld: VOC

Beeld: VOC

Waarom is uw steun onmisbaar?
Het VOC is een onafhankelijke, niet-commerciële stichting. Wij ontvangen geen subsidies van overheden. Daarom is uw steun onmisbaar. Doneren kan al vanaf vijf euro, desgewenst anoniem en zonder creditcard. Alvast hartelijk bedankt!

Overige betaalwijzen voor donaties:
Nog beter, want zonder commissie, is direct storten op de rekening van stichting VOC, Eindhoven:
IBAN: NL29ABNA0429817126  |  BIC: ABNANL2A

Activisten
Het VOC bundelt de krachten van iedereen die op wil komen voor een einde aan het verbod op cannabis in Nederland. Doel van onze acties is de politieke partijen en de publieke opinie warm maken voor de legalisering van cannabis als enige juiste uitweg uit de huidige situatie.Leaf-fist

Je kunt je inschrijven op onze mailinglijst, zodat je regelmatig nieuws ontvangt over onze activiteiten en de laatste (inter)nationale ontwikkelingen op het gebied van cannabis. En je kunt deelnemen aan onze maandelijkse bijeenkomsten, waar we acties voorbereiden en onze strategie bepalen.
Datum, plaats en tijd van de volgende VOC-bijeenkomst vind je bij Agenda.

Interesse?
Stuur dan een mailtje naar info@voc-nederland.org of vul bij Contact het contactformulier in.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VOC_roll_up_banner_small

De VOC Blog

Welkom bij het VOC, dé koepel van alle organisaties en individuen in Nederland die gekant zijn tegen het verbod op cannabis. Repressie is dure en contraproductieve symboolpolitiek. Wereldwijd vindt het Nederlandse beleid van decriminalisering steeds meer weerklank. Het is tijd voor de volgende stap: cannabis uit de strafwet.